Uw vloer en wanden specialist
 

Metallic wanden - Barbo Metal Art

Metallic wanden zijn bij uitstek geschikt voor muren waarop je een moderne koele of klassieke warme afwerking wilt creëren. 

De metallic afwerking voor uw wand is verkrijgbaar in de verschillende varianten, denk aan Messing, Koper, Brons, Roest, Aluminium, IJzer en de bewerkingen Roest en Groen Oxide.

De metallic afwerking kan op verschillende wijzen worden verwerkt; van opvallend stoer en rauw met veel effect tot subtiel,
warm en natuurlijk.

 Een afwerking waarbij uw muur een metaal achtige afwerking heeft maakt uw wand een echte eyecatcher.


 

Beton Cire wanden - Barbo Art

Met ons Beton Cire bent u verzekerd van een unieke en moderne wand  . 

Beton Cire is volledig waterdicht, wat hem de uitstekende maakt voor onder andere sanitaire ruimtes.

 Onze ervaren specialisten brengen het beton met de hand in vegende bewegingen aan. 

Zo is geen enkele  wand hetzelfde. Dankzij de pure en warme look staat Beton Cire schitterend in elke ruimte van uw woning.

 

Stucen

 

Elke wand in huis is mogelijk om door een stukadoor te laten afwerken.  

Er zijn verschillende oppervlaktes die je kan stucen. Om jarenlang te kunnen profiteren van de mooi afgewerkte wanden en plafond is het nodig om deze op de juiste manier te stucen. Zo zal ieder muur de juiste behandeling nodig hebben, het is niet zomaar een kwestie van een spachtelputz  of spack pleister aan te brengen.


Voor dit moment gaan we de volgende 5 opties behandelen

  • Plafond stucen
  • Badkamer stucen
  • Binnenmuur
  • Buitenmuur
  • Gipsplaten stucen

De klus zal in 1 of meerdere van deze categorieën zijn in te delen. Voor een toelichting over de mogelijkheden en kosten van deze opties neemt u gerust contact met ons.

Voor meer informatie over  BARBO Vloeren en / of een (vrijblijvende) offerte op maat kunt u contact opnemen met ons via 06.39.32.33.51 of info@barbovloeren.nl   Wij komen vrijblijvend bij u op locatie om al onze prachtige mogelijkheden te laten zien en bespreken.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info