Uw vloer en wanden specialist
 

GIETVLOEREN

 

    Een woningvloer van BARBO Vloeren is een aanwinst en blikvanger in uw interieur. Vanaf Den Bosch  tot zelfs in heel Nederland en België brengen wij onze prachtige gietvloeren aan. De woonwensen voor een gietvloer hebben namelijk doorgaans betrekking op de uitstraling, kleur, sfeer, materiaal, comfort en gemak. Wij hebben in ons assortiment meerdere vloeren beschikbaar waar u voor uw woning een keuze uit kunt maken. Als u eenmaal een keuze voor een bepaalde woonvloer heeft gemaakt, kunnen wij de vloer verder naar wens samenstellen. Het is bovendien zo dat u altijd profiteert van de volgende voordelen en kenmerken op onze BARBO vloeren als: strak, naadloos, vloeistofdicht, slijtvast, stofvrij en zeker op maat afgewerkt en modern

    Polyurethaan gietvloeren, ofwel PU gietvloeren, zijn decoratieve en comfortabele vloeren. Een gietvloer is een  afwerklaag die op een dragende vloer wordt aangebracht door middel van het gieten van een stof die op de onderlaag uithardt en wordt vaak in ongeveer 5 lagen aangebracht. Een gietvloer leggen neemt doorgaans zo'n 5 dagen in beslag.


 Gietvloeren zijn zeer geschikt als vloer voor in uw woning, zoals de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Daarnaast is een polyurethaan gietvloer een naadloze vloer die ook zeer geschikt is voor openbare gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, kantoren en/of galerij.

OFFERTE AANVRAGEN

 

Voor meer informatie over  BARBO Vloeren en / of een (vrijblijvende) offerte op maat kunt u contact opnemen met ons via 06.39.32.33.51 of info@barbovloeren.nl   Wij komen vrijblijvend bij u op locatie om al onze prachtige mogelijkheden te laten zien en bespreken.


 (Het aantal vierkante meters en de gewenste afwerking zullen de uiteindelijke gietvloer prijs bepalen.)

OFFERTE AANVRAGEN
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info